Vitaminer och mineralämnen


Visa per sida
Sortera efter
Elivo järn 25 mg B + C depottablett - järntablett som är mild för magen.
10,29

Minisun Mama multivitaminpreparat speciellt för gravida och ammande kvinnor. Preparatet innehåller 17 olika vitaminer och spårämnen.

18,63

Calsorin kalcium tablett 500 mg är lätt att svälja. Ett tillräckligt intag av kalcium hjälper till att hålla skelettet starkt. Det är speciellt viktigt för kvinnor som använder endast litet mjölkprodukter.

11,51

Calsorin kalciumtablett 500 mg med  10 mikrogram D3 vitamin är lätt att svälja. Ett tillräckligt intag av D vitamin hjälper till att hålla skelettet starkt.eftersom det påverkar upptagningen av kalcium. Det är speciellt viktigt för kvinnor som använder endast litet mjölkprodukter.

17,38

Långverkande järn-C-vitamintablett

8,53

Ramavit Järn 25 mg är ett magvänligt järnpreparat som tryggar det dagliga behovet av järn samt hjälper till att upprätthålla och fylla på mängderna av hemoglobin och ferritin i kroppen. Kapseln är lätt att svälja och innehåller järnbisglycinat, som är ett organiskt aminosyrekelat. Denna form av järn är magvänligt och genast i en form som kan tas upp i kroppen. Detta järn försämrar inte heller upptaget av övriga spårämnen. Följaktligen kan kapseln tas både i samband med måltid och på tom mage. Varje kapsel innehåller 25 mg aminosyrekelat av järn och 80 mg vitamin C, som främjar upptaget av järn. Lämpar sig i samband med graviditet och amning. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin samt till normal syretransport i kroppen.

12,38

Multivitamin- och spårämnespreparat. Speciellt för gravida och ammande kvinnor samt för de som planerar graviditet.

20,28

Multi-tabs Raskaus är ett kosttillskott för gravida kvinnor och kvinnor som planerar och blir gravide.

22,88

Obsidan 100 mg kapslar är ett järntillskott som tas en gång om dagen. Effekten och toleransen baseras på den unika uppbyggnaden av Obsidan kapseln från vilken järnet frigörs först i tolvfingertarmen där järnet tas upp bäst. Det verksamma ämnet i Obsidan är tvåvärt järn, ferroglycinsulfat. Obsidan kapslarna används för vård av järnbrist och härav förorsakad anemi och i synnerhet under graviditet och amning, under barndomen i samband med kost som innehåller för litet järn samt för vård av järnbristanemi förorsakad av akut eller kronisk blodförlust. Obsidan passar också åt de som har ett ökat järnbehov t.ex. idrottare och kvinnor med riklig menstruation. För barn under 6 år endast enligt läkares ordination.

9,99
1 styck = 0,20 €

Järn-C-vitamintablett. 

 

10,78

Järn-C-vitamintablett. 

 

19,58